Curs teoricopràctic Vilars 2016

Cartell-Vilars-2016_medium

Ja tenim obert el període d’inscripcions al Curs teoricopràctic d’arqueologia que tindrà lloc entre el 27 de juny i el 15 de juliol de 2016 a la Fortalesa dels Vilars d’Arbeca. Teniu temps per enviar-nos la butlleta d’inscripció fins al dia 20 de maig (podeu descarregar-la aquí) al correu elsvilars@historia.udl.cat, i amb posterioritat a aquesta data es notificaran les acceptacions i es procedirà als tràmits de matrícula del curs. Teniu més informació obrint aquesta notícia.

No us ho penseu més i veniu a gaudir tres setmanes d’un patrimoni únic!!

Fortalesa dels Vilars 2016

El contingut del programa pretén introduir els i les participants en totes les tasques bàsiques de la formació metodològica i teòrica de les noves especialitzacions en arqueologia (planificació de la recerca, excavació, registre i explotació de les dades).El curs compaginarà diàriament activitats teòriques i pràctiques a la Fortalesa dels Vilars, en les quals s’oferiran coneixements d’arqueologia de camp a través de l’experiència en excavació. Aquest es complementa, la darrera setmana, amb la Campanya d’excavacions, de manera que es tindrà l’oportunitat d’ampliar els coneixements adquirits durant el curs, contribuint al conjunt de tasques que comporta la recerca arqueològica sobre el terreny. Això implica excavació, registre, dibuix de plantes i seccions, rentat, tria de sediments i classificació de materials.

El preu total per a les tres setmanes és de 75€ i aquest inclou l’allotjament en un espai cedit per l’Ajuntament d’Arbeca, i la manutenció (en un Restaurant de la mateixa vila). Podeu descarregar-vos aquí sota la informació:

 

Source: http://www.vilars.cat/Activitats/Destacats/Curs-teoricopractic-Vilars-2016

Lascia un commento